
Valentýnské banány v čokoládě
Krásný a velice snadný dezert pro zamilované. Máte ho připravený za pár minut a pak si jen můžete pochutnávat.
Potřebujeme
- 4 ks banány
- 8 ks dřívka na nanuky nebo špejle
- 150 g čokoládové čočky
- podle potřeby cukrářské zdobení
- 1 balení srdíčka HARIBO Liebesherzen
Postup
1. V páře nad vodní lázní rozpusťte čokoládové čočky při teplotě 47°C, aby čokoláda zůstala lesklá. Nemáte-li teploměr, všimněte si, kdy se při míchání na čokoládě začnou tvořit malé bublinky.
2. Čokoládu nechte lehce vychladnout a přelijte ji do vysoké sklenice.
3. Banán rozpulte, do každé části napíchněte dřívko a opatrně namočte do čokolády ve sklenici.
4. Nechte čokoládu stéct a odložte banán na pečící papír.
5. Ihned dekorujte barevným zdobením a srdíčky HARIBO.
6. Jakmile čokoláda zatuhne, srdíčka zůstanou držet.
Ovocná želatinová srdíčka HARIBO Liebesherzen
Nechte se svést hříšným spojením červené želatiny a bílého pěnového cukru a užijte si svátek všech zamilovaných. Vychutnejte si sladkou kombinaci příchutí černý rybíz a maracuja spolu se svým miláčkem a věnujte kouzelnou chvilku jeden druhému.


