Pojeďte si užít Bosch Fresh Festival

0

Šéfredaktorka Elly


Brno a Plzeň mají své Fresh Festivaly za sebou, Praha a Pardubice před sebou. Máte tak ještě šanci zajít na něco dobrého, prohlédnout si některou z cooking show a užít si festivalovou atmosféru plnou skvělého jídla a pití.

Bosch Fresh Festival Pardubice

18. a 19. června - Dostihové závodiště

Už počtvrté můžete letos v Pardubicích ochutnat nevšední gastronomické pokrmy.

Pro gurmánské nadšence představí kuchaři nejen klasickou gastronomii, ale mohou zažít také molekulární kuchyni, extrémní catering nebo svět entomofágie – neboli pojídání hmyzu, který je nazýván surovinou třetího tisíciletí. Chystají se také lahůdky z hadího nebo krokodýlího masa.

V Pardubicích nebude chybět jedinečná gastronomie, živé show pod vedením věhlasných šéfkuchařů, soutěž o restauraci regionu a další doprovodný program.

„Stejně jako v předchozích letech zavítá do Pardubic a ukáže své umění populární Zdeněk Pohlreich, chybět nebudou ani další známí šéfkuchaři – Ivan Vodochodský, Marcel Ihnačák nebo jejich syrský kolega Malaz Al Youssef z restaurace NOOR, kteří předvedou nezapomenutelné show,“ říká Martin Nauš, pořadatel BOSCH FRESH FESTIVALU.

Bližší informace najdete ZDE.

Bosch Fresh Festival Praha

25. a 26.6. - Park Vítkov

Praha hostí Bosch Fresh Festival letos teprve podruhé. Program však bude stejně perfektní jako v dalších městech.

Praha, se kromě dalších festivalových měst Brna, Plzně a Pardubic, stane místem vysoké kulinařiny z různých koutů světa. Na gurmánském festivalu, který má letos několik novinek, se kromě hlavního pódia s bohatým programem za účasti kuchařských es, mohou návštěvníci těšit i na workshop stage nebo nově na pódium, které bude věnováno pražení kávy.

„Hlavní tváří celé série festivalu je populární Zdeněk Pohlreich, který své umění předvede hned ve třech unikátních cooking show, chybět nebudou ani další známí šéfkuchaři – Oldřich Sahajdák, Dalibor Navrátil a Ivan Vodochodský, kteří předvedou nezapomenutelné show,“ říká Martin Nauš, pořadatel BOSCH FRESH FESTIVALU.

Součástí festivalu v Praze bude soutěž o Restauraci roku, které se zúčastní TOP restaurace z Prahy a středočeského regionu se svým soutěžním degustačním menu.

Bližší informace najdete ZDE.

Bosch Fresh Festival

Fotogalerie