Články

Nakupte dárky v akci BLACK FRIDAY

0

Šéfredaktorka Elly


Za měsíc jsou Vánoce! Těch pár dní uteče jako voda a vy máte nejvyšší čas dát si dohromady všechny vánoční dárky. Až do 26.11. máte šanci pořídit vychytaná vánoční překvapení se slevou 10%. Máme spoustu tipů pro všechny členy rodiny. Pro maminku, tatínka, babičku, dědečka, děti...i pro kamarády.

Tak jdeme na to!

Pro milovníky aut...

... kteří touží mít své auto opravdu technicky vymakané, se bude hodit...

Autokamera TrueCam

Má skvělý obraz, v balení najdete přední i zadní kameru s Full HD rozlišením a řadou praktických funkcí. Kamera do auta je dnes už skoro samozřejmostí, která může být každému řidiči důležitým svědkem.

Pro ztřeštěné milovníky jízdy na dvou kolech...

... kteří touží po netradičním dopravním prostředku do ulic...

Kolonožka Graffiti Offroad

Tenhle terénní dopravní prostředek udělá radost dětem i dospělým. Kolonožka totiž unese zátěž až 120 kg. Dva kvalitní motory zajistí bezproblémovou jízdu, která může dosáhnout rychlosti až 16 km za hodinu. Díky tomu, že má robustní široká kola, nemusíte jezdit jen po ulicích, ale také po nezpevněném a nerovném terénu.

Jak daleko ujedete na jedno nabití? Až 20 kilometrů. A to už je slušná vzdálenost.

Pro parádnice s vkusem...

...musíte pořídit alespoň jednu kabelku DaraBags. Ale u jedné určitě nezůstanete. Máme to vyzkoušeno! Sleva až 50% se určitě hodí a můžete si vybrat z obrovského množství různých tvarů, barev a stylů.

Pro fanoušky mobilních telefonů...

... je tady velká nabídka mobilních telefonů Samsung je slevou až 40%...

Patří mezi jedny z nejoblíbenějších telefonů. Skvěle fotí a mají řadu zajímavých vychytávek. Vyberete si ve všech cenových kategoriích. Co třeba oceněný Samsung Galaxy S7 edge?

Pro milovníky dokonalého zvuku...

...kteří nevydrží bez hudby ani mimo domov, kupte přenosný reproduktor JBL Flip3...

Proč? Protože má špičkový zvuk. Vydrží hrát až deset hodin a můžete ho vzít sebou opravdu kamkoliv. Je vyrobený z odolných materiálů a vydrží i když ho postříkáte vodou. Takže s ním klidně vyrazte v létě k vodě. Všechny produkty oblíbené značky JBL najdete na eshopu DATART.cz

Nevybrali jste si? Další obrovský výběr zlevněných výrobků na BLACK FRIDAY najdete ZDE. Neváhejte, slevy jsou opravdu zajímavé a vy tak můžete pořídit vánoční dárky v klidu a výhodně. Vybraný nákup si můžete nechat poslat domů nebo vyzvednout na nejbližší prodejně Euronics.

Fotogalerie