Články

Jaro v Lanterně je zasvěceno cvičení i relaxaci

0

Šéfredaktorka Elly


Jarní čas je ideální příležitostí k tomu, načerpat novou energii z probouzející se přírody, dopřát restart svému tělu i mysli, začít se víc hýbat, zdravě jíst a celkově se zaměřit na zdravý životní styl.

Pro ty, kteří se potřebují probrat ze „zimního spánku“, připravil speciální program Spa hotel Lanterna v beskydských Velkých Karlovicích. Hotel je vyhlášený důrazem na relaxaci, fitness aktivity a zdravou gastronomii. Od poloviny března do konce dubna navíc pobyty doprovodí pohybové aktivity, ideální i pro ty, kteří se s příchodem jara chtějí začít trochu víc hýbat a žít aktivněji.

Pro hosty budou připraveny bezplatné lekce cvičení – od jógy přes pilates, latino dance či aquafitness až po stále populárnější nordic walking. Právě pro ten skýtají Velké Karlovice skvělé podmínky díky množství tras vhodných pro chůzi s holemi, při nichž se navíc dají objevovat krásy probouzející se přírody Beskyd i výhledy do okolí. Samozřejmostí je zapůjčení holí přímo v hotelu.

Ve všední dny navíc hosté mohou využít výhodu 4 nocí za cenu 3 a to vše spojit s „nekonečnou“ relaxací díky neomezenému vstupu do dvou wellness center i s gurmánskými zážitky, k nimž si kromě specialit ze stálého menu mohou v březnu a dubnu vychutnat nové šestichodové menu v zážitkové restauraci Vyhlídka, snoubené s víny vinařství Filip Mlýnek.

Co ještě v Lanterně udělat pro své zdraví:

  • Snídat smoothie koktejly plné vitamínu – kuchaři je ve Spa hotelu Lanterna připravují denně čerstvé, což v nabídce hotelů v ČR není obvyklé
  • Posílit imunitu při saunových rituálech – až devětkrát denně v relaxačním centru Wellness Horal, které je od Lanterny vzdálené 3,5 km a hosté hotelu Lanterna sem mají volný vstup.
  • Rozproudit lymfu při ayurvédské masáži v hotelovém spa - masáže zde provádí rodilí maséři ze Srí Lanky a Bali, využít ale můžete i thajské masáže s Thajkami a Filipínkami.
  • Dopřát si zdravý gurmánský zážitek v hotelové restaurací Vyhlídka – nové jarní menu hýří barvami, ale je také zdravé a plné energie díky použitým čerstvým surovinám
  • Vyrazit na procházku jarní přírodou – třeba k rozhledně Miloňová, která je vzdálená jen 2 kilometry od hotelu a nabízí krásné výhledy do krajiny

Více: www.lanterna.cz

Jarní pobyty ve Spa hotelu Lanterna zahrnují:

  • Snídaně a večeře formou bufé
  • Lekce cvičení (nordic walking, jóga, pilates, aqua fitness, latino dance)
  • Neomezený vstup do L-Spa
  • Neomezený vstup do Wellness Horal
  • Shuttle servis do hotelu Horal

Nabídka platí od 19. 3. do 30. 4. mimo víkendy a svátky.

Fotogalerie