Co si dát k obědu?

Ještě pořád máme venku a mrazivo a potřebujeme se zahřívat teplými a hutnými polévkami. Navíc nás v úterý čeká svátek všech zamilovaných. Valentýn. Chystáte nějaké speciální menu na tento den?
Pondělí 13. února 2017
Těstoviny s tilápií, olivami a rajčaty
Úterý 14. února 2017
Valentýnský dezert - Red Velvet - zamilované minidezerty
Středa 15. února 2017
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
Čtvrtek 16. února 2017
Pátek 17. února 2017
Kuřecí kousky v máslové marinádě
Tip na víkend
Vyrazte do restaurace :-) Máme pro vás tip na jednu opravdu dokonalou. Kdo má rád francouzskou kuchyni, tak si užije v La Gare, v Praze. Špičkové jídlo, krásný interiér a milá obsluha.
Kuchyňský pomocník tohoto týdne
Víte jak chutná domácí chléb? Báječně. Stačí už jen to, že koupíte hotovou směs a upečete ji v domácí pekárně. Čerstvý chléb je prostě nej. Budou z něj skvělé svačiny, bude se hodit i k hlavním chodům. Třeba taková čočka nakyselo s domácím chlebem. Mňam!
Dlouholetým domácím pečením máme otestovanou pekárnu ETA Delicca. Má programy na tmavý i toastový chléb, můžete v ní zadělat pouze těsto a upéct si třeba rohlíky, koláče nebo housky v troubě. Poradí si také s problematickým bezlepkovým chlebem a dokonce s domácím džemem!
Fotogalerie




